Saturday, June 16, 2012

Safari Wildlife toppen fire fotograferingstips

Jeg har blitt praktiserende dyre – fotografering på safari i over tjue år nå på steder som Kruger nasjonalpark, Chobe, Okavangodeltaet, og Hwange spillet forbeholder seg, og disse fire tips har blitt uunnværlig i å sørge for at jeg får noen anstendig dyreliv fotografier.


1. Det riktige utstyret


Jeg tror at du kan ikke slå kvaliteten på filmen, men at digital tilbyr dyreliv fotografering utøvere flere alternativer til en bedre pris så i forbindelse med en safari tur et digitalt kamera er det beste alternativet.


Det skal ha noen av følgende egenskaper for å kvalifisere som en god safari-kamera.


Det bør være liten eller ingen oppholdstid mellom tiden du trykke ned på utløseren for utgivelsen, og bildet blir tatt. Noen av kompakt digitals på markedet i dag lider av denne lidelse, og den er ikke ideell når du kommer over rask bevegelse dyr fag.


Det bør være klar til å ta bilder på et øyeblikk-varsel fordi det er noen ganger hele tiden du har før et dyr forsvinner inn i kratt. Ingen lang Forsterk syklus.


På grunn av at de fleste av dine nattlige dyreliv observasjoner på safari vil oppstå under tidlig morgen og skumring det må være i stand til å fungere godt i dårlige lysforhold, i tillegg til skarpt sollys om dagen for daglig dyrene.


Objektiver bør ha en brennvidde på minst 70 mm for tilstrekkelig dyre – fotografering og en bildestabilisator er ikke viktig, men en stor hjelp i å eliminere dimme.


En annen del av utstyr som er avgjørende, men er en deadrest i form av en beanbag eller en vinduet montert tripod som du kan plassere kameraet på å bidra til å stabilisere den lange linser. Handholding en lang linse vil ofte føre til sløring og død resten vil forhindre dette. En tripod eller monopod er upraktisk fordi du tar bilder fra safari kjøretøyet for mesteparten av tiden.


2. De beste Wildlife fotografering områdene


Du kan ha det riktige utstyret og de beste dyreliv fotografering talentet i verden, men det vil ikke bety mye Hvis du ikke finner noen dyreliv å ta bilder av.


Enkelte områder i Afrika er bedre enn andre i safari fotografering. Toppen fem for å få utmerket generelle dyreliv bilde muligheter er:


Kenya - Masai Mara
Tanzania - Serengeti
Sør-Afrika - Kruger nasjonalpark
Botswana - Moremi
Namibia - Etosha


3. Tålmodighet og lykken


Alt kommer til ham som venter er et svært relevant si for dyre – fotografering. Tålmodighet vil hjelpe deg å få bedre fotografier, fordi du vil være i stand til å ta bilder av dyrs adferd som du ellers ville ha savnet.


Rollen til flaks må ikke undervurderes enten. Det er ingen garanti for hva som vil oppstå i en game reserve, og hva du får å se og fotografere er et spørsmål om en liten bit av planlegging og mye hell.


4. Lys og komposisjon


Fordi du er på nåde av elementene i dyre – fotografering, kan du ikke har for mye kontroll over lyset. Flash er av nei bruk når dyret er ved en avstand, og du kan ikke vente på bedre lysforhold fordi emnet kunne flytte til enhver tid så du trenger å gjøre best ut av hva du har.


Og grunnet vaner av nattlige arter finner du deg selv tar masse bilder i dårlige lysforhold på dawn- og dusk og det er derfor en rask linse og en død resten er avgjørende. Bruker bracketing (endre eksponering av en Stopp) opp og ned vil også hjelpe få optimal eksponering inne det anvendelig lyset.


Hva du har noen kontroll over, er plasseringen av safari kjøretøyet som kan være flyttet å endre aspektet av lys som faller på dyret noe, men selv det vil si noen ganger ikke mulig fordi du ikke kan gå off-road i de fleste reserver og flytte kan skremme emnet unna.


Komposisjon er noe du har mer kontroll over men, og du kan bruke regelen for tredjedeler og form ved hjelp av tilgjengelig vegetasjonen like bra som i noen annen form for fotografering.


Vær spesielt forsiktig ved hjelp av autofocus på kameraet fordi det vil fokusere på en kvist eller tuft med gress nærmere motivet dyr og ødelegge din komposisjon muntert.


Du må også ta avgjørelser tekstjusteringen raskt som dyreliv ofte ikke henge om lang venter for du å gjøre ditt sinn opp slik at det lønner seg å ha et solid grunnlag i grunnleggende.

No comments:

Post a Comment